Moda

2015 YAZ TRENDLERİ

2015 YAZ TRENDLERİ

2015 yaz sezonunda dolabınızda mutlaka bulunması gereken parçalar vardır. Yaz sezonunun yıl farketmeden dolapta olması gereken parçası kot şort ve iyi bir kot pantolondur. Bunlara ekstra olarak dolabınızda bu sezon mutlaka kot bir ispanyol paça pantolonuzda olmalı. Kot bir kapri yine vazgeçilmezlerden.

Ancak; bu sezon şortlarınıza etnik desenli olanından da eklemelisiniz.  Bu sezon çok trend olan etnik desenleri şortlarınıza mutlaka uygulamalısınız. Ve eteklerinize de yine etnik desenli olanlardan eklemelisiniz. Her sezon çok trend olan taytlara ise bu sezon dolabınızda yer yok. Tayt yerine; pantolon, şort koymalısınız dolabınıza.

Bu sezonun başka bir trendi ise kimanolar… Uzakdoğu esintileri estiren kimanoları pantolon, şort ve etekler ile kullanabilirsiniz. Kimanoları ise en doğru olarak beyaz seçmelisiniz. Her yazın en trend rengi beyazdır. Beyaz renk ise kimanolarda hayli güzel durmaktadır. Her yazın trend rengini kimonalarda kullanabilirsiniz.

Süet de bu sezon moda olan bir kumaş. Hem eteklerde hem de blüzlerde kullanabileceğiniz süetleri çantalarda da kullanabilirsiniz.

Kış sezonunda trend olan püskül, yaz sezonunda da varlığını sürdüreceğe benziyor. Püsküldoğru kullanıldığında oldukça hoş görünüyor. Püskülü en iyi taşıyan kumaş süet, en iyi taşıyan renk taba ve bordodur.

Bu sezon ise bandanasız bir gün düşünülemez. Günlük, abiye fark etmez. Bu sezon her yerdebandana kullanılacak. Çeşit çeşit bandanaları birçok farklı şekilde bağlayabilirsiniz. Birçok şekilde bağlanabilecek olan bandanalar işinize çok yarayacak.

   Stilettoyu ise yaz sezonu ile sınırlandırmak doğru olmaz. Stilettoyu  2015 olarak görmeliyiz. Her sezon birşeyler trend olur ama önemli olan neyin trend olduğu değil sizin trend olan şeyleri nasıl bir araya getirdiğinizdir.

Şık olmak zordur ama şıklığınızın daim olmasını dilerim. Esen kalın.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu