Dekorasyon

2015 Oturma Odası Modelleri

 

2015 Oturma Odası Modelleri

 

En çok vakit geçirmiş olduğumuz alanlar içinde yer almakta olan oturma odaları rahat ve konforlu olması gerekmektedir. Yaşamımızın çoğunu sürdürmüş olduğumuz bu alanlarda televizyon izleyerek, çay içerek rahat bir şekilde yaşam sürdürmekteyiz. Bu anlamda ise kullanışlı ve kir götüren bir model olması, kolay silinebilir olması oldukça önemlidir.

Mobilya takımlarında bu anlamda kumaşın kolay silinebilir ve kir tutmayan bir kumaş olması oldukça önemli bir unsurdur. Kullanışlı ve kaliteli olması da birçok özelliğinin yanı sıra önemli bir unsur olmaktadır. Kanepelerin baza olaraksa kullanılması sizin için bir avantaj haline gelecek olup sizin işinizi kolaylaştıracaktır. 2015 yılında oturma odasını sizin daha rahat ve kolay kullanılmanız göz önünde bulundurularak tasarımlar oluşturulmuştur. Temizlik yaparken bile kolay bir şekilde itilip çekilebilen hafif modellerin yanı sıra ise adeta bir baza haline gelebilen modellerde bulunmaktadır. Bu mobilya dekorasyonları sizin yaşamınızı kolaylaştırarak, kendinizi ve kişiliğinizi yansıtan özelliklere de, renklere de sahip olması önemlidir. Mesela üzerine rahat bir şekilde uzanıp gazete okuyabileceğiniz ya da kitap okuyabileceğiniz modeller olmalı. Oturumu da kolay ve rahat olan modeller daha çok tercih edilmelidir koltuk takımlarında. Halı ve oda içindeki renk uyumu ile birlikte kombin edildiği takdir de çok şık bir görüntü yaratmakta olan bu dekorasyonda perde ile de dekoru tamamlayabilirsiniz. Evin bazı köşelerinde de Oturma odası takımına uygun renkte duvar kâğıdı bulunması evinize renk katacaktır. Kanepe takımına uygun olan bir orta sehpa ya da küçük sehpalarla da dekor tamamlayıcı özellikler yakalayabilirsiniz. Eğer spor kişilikte takılan bir yapıya sahip iseniz o zaman tv takımları tercih etmenizi de önerebiliriz. Bu anlamada çok rahat bir yapıya sahiptir.

Gelelim küçük dekorlara oda içinde bir resim köşe ile mobilya tamamlanabilir. Sehpa üzerinde ve bazı köşelerde küçük tamamlayıcı dekorlar kullanılabilir. Kişiliğinizi yansıtacak ve değişik tasarımları ile sizi büyüleyecek olan 2015 yılı oturma odası modelleri görücüye çıkmak için can atıyor. Sizde kendi zevkinize en uygun modeli rahat bir şekilde seçebilirsiniz

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu