Moda

2015 Modasında Romantik Takılar

2015 Modasında Romantik Takılar

2015 Modasında pek çok takı ve birbirinden farklı modeller hayatımıza girdi ve pek çok bayan tarafından da kullanılmaya devam ediyor. Bu senenin trendleri arasında yer alan takılardan biri de Romantik Takılar. Romantik takılar ne demek, gelin önce bunun hakkında konuşalım. Romantik takılar Orta Asya figürlerinin kullanıldığı, inciler ve gül detayları ile süslenmiş, cam tarzı şeffaf maddeler ile kaplanmış takılardır. Bu takılar Orta Asya’nın mistik havasını yansıtmaktadır ve özellikle zarif tasarımlardan hoşlanan bayanlar için birebirdir. Romantik takılarda çiçek ve yaprak detayı fazla kullanılır, bu sayede bayanlarda zarafet vurgusu da daha çok yapılmış olur.

İnci ve swarovski gibi değerli boncukların ışıltısından yararlanılan romantik Takılar, karşıdan bakıldığında oldukça değerli ve göz alıcı görülmektedir. Romantik takılardan daha ince ve narin tasarımda olanları iş hayatınızda kullanabilir ve ışıltıyı yakalayabilirsiniz.

Romantik takıları özel yemeklerde de tercih edebilirsiniz. Özellikle Küpelerde uygulamasını daha güzel bulduğumuz romantik takılar hayatınızda yer bulmayı bekliyor. Küpe seçimlerinizi çiçek desenli ve incili ya da taşlı şekilde yaparsanız siz de romantik takı akımına kendinizi kaptırmışsınız demektir.

Gül detayı her ne kadar eski moda gibi gelse de bu senenin modası ile birlikte tekrar hayatımıza giriyor. Gül detaylı ve özellikle kırmızı, kolyeleriniz yahut küpe ve bileklikleriniz varsa bunları öne çıkarmanın zamanı geldi. Tekrar kullanıma başlayacağınız gül figürlü takılarınız ile daha zarif bir görünüm elde edeceksiniz.

Romantik takı modelleri spor kıyafetler ile kombinlenmesi pek uygun olmayan takılar arasında yer alıyor. Spor kıyafetlerin sadeliği ve salaşlığı ile romantik takıların ağırlığı arasında bir tezatlık oluşacağı için, karmaşık bir görüntüye bürünebilir ve kararsız bir tarz olarak görünebilirsiniz. Ancak sizin de söyle bir seçeneğiniz olabilir. Spor tarzdan vazgeçemem, benim hayat tarzım bu diyorsanız, gül desenli ufak bileklikler ile siz de romantik akımı yakalayabilirsiniz.

Altın sarısı detay da romantik takıların olmazsa olmaz Detayları arasında yer alıyor. Metalik sarısı da diyebileceğimiz altın sarısı renkteki takıları kullanmaktan hoşlanıyorsanız siz de bu şekilde takılar tercih ederek romantik detaylar ve romantik bir görünüm elde edebilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu