Moda

2015 Saç Modelleri

Dalgalı saç modelleri

Yaza merhaba dediğimiz bugünlerde, saçlarımıza ve görüntümüze yepyeni bir hava katmak isteyebiliriz, bunun için 2015 saç modelleri konusunda ufak ipuçları vereceğiz.

uzun saçlar için ombre

2015 yazında genel olarak daha doğal, dalgalı modeller ve özellikle uzun saç modelleri çok popüler. Renk olarak yine birkaç senedir öne çıkan ışıltılı sıcak renkler ve ombre modeli bayanlar tarafından sıkça tercih ediliyor.

Hem dağınık hem toplu

Uzun saçlarda hem dağınık hem de toplu modeller öne çıkıyor bu sene. Genellikle dağınık fön ile şekil verilmiş saçlar doğal bir görünüm yarattığından günlük kullanım dışında özel davetlerde bile tercih ediliyor. Katlı veya düz kesimler tercih edilebileceği gibi kâküller de uzun bir aradan sonra karşımıza çıkıyor.

örgülü topuz
örgülü topuz

Toplu modeller için seçenekler daha geniş; topuz, atkuyruğu ve örgü de hem çok kullanışlı hem de estetik açıdan çok güzel görünen modellerden. Özellikle yaz mevsiminde toplamaya ihtiyaç duyduğumuz saçlarımıza bu modelleri uygulayarak hem modern hem de geleneksel bir hava yaratabiliriz.

Alternatif Öneriler

Renkli tüy tokalar ve bantlar

 

Saydığımız örneklerin dışında 2015 saç modellerine alternatif öneriler sunmak da mümkün. Örneğin değişik saç aksesuarları kullanarak görünümümüze bohem bir hava katabiliriz, bunun için de renkli tüy tokalar ve saç bantları imdadımıza yetişiyor. Bunun yanında alternatif saç kesimlerini de göz ardı etmemek gerek, son yılların popüler geometrik kesimleri ve bayanların tercih ettiği erkek saç modelleri oldukça sıra dışı bir görünüm sağlıyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu