Moda

2015 Kalem Etek Modelleri

Kalem Etek

Bu sezon etek modellerinde özellikle son derece şık ve modern olan hem özel geceler de hem de günlük olarak tercih edilebilen kalem etek modellerini desenli, düz renkler de, dantelli, saten ya da penye kumaşlı modelleriyle bu sezon sıkça tercih edebilirsiniz. Bu sezon kalem etek modelleri 2015 yılının en çok tercih edilen şık kıyafetleri arasında yerini alıyor. Kalem etek modellerinde volanlı uç kısımlar bu sezonda bir hayli trend.

Yüksek Bel Kalem Etekler

Yeni sezonun en çok tercih edilen ve en şık tasarımları arasında yer alan pek çok kalem etek modelini 2015 sezonunda siz de tercih edebilir ve en şık ve modern kalem etek modellerini hoş bir şekilde kombinleyerek son derece tarz bir görünüm elde edebilirsiniz.  Dar etek modellerinde özellikle bu yıl çiçek desenler, geometrik desenler, puantiyeler, çizgiler en şık tercih edilen desenler arasında yer alıyor.

Desenli Kalem Etek Modelleri

Siz de kalem etek modellerini şık bir şekilde kombin yapmak istiyorsanız tişört modelleriyle, gömleklerle, kısa bluzlarla, uzun kollu, kısa kollu, straplez ya da askılı üstlerle rahatlıkla kombinleyerek son derece hoş kombinler elde edebilirsiniz. Daha çok günlük şıklık elde etmek isteyen pek çok kişi için son derece iddialı olan bu etek modelleri her mevsim sıkça tercih edilen bayan etek modelleriarasında yer alıyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu