Teknoloji

En İyi Ekran Kartları Listesinde Hangileri Yer Alır?

En İyi Ekran Kartları Listesinde Hangileri Yer Alır? Ekran kartları bilgisayar kullanımı açısından önemli işleve sahip unsurlardır. Özellikle görüntü kalitesinin daha çok iyileşmesi için sizlere en iyi ekran kartları listesini derledik.

En İyi Ekran Kartları Listesinde Hangileri Yer Alır? En iyi ekran kartları listesi bakımından listemizde yer alan ekran kartları tamamen güncel olup oyun severlerin çokça beğeneceği görüntüyü sunan ekran kartlarıdır. Bu nedenle ekran kartı alımında bu listede yer alan seçenekleri de satın alabilirsiniz. İşte karşınızda en iyi ekran kartı listesi;

  • PNY GeForce GTX 1660 Ti XLR8

NVIDIA, GeForce GTX 1660 Ti model ekran kartları piyasaya sürüldüğü günden bu yana özellikle elektronik spor oyunlarını oynamak açısından yüksek performansla sunan bir ekran kartıdır. Bu açıdan ekran kartları açısından oyuncuların en çok tercih ettiği ekran kartlarından birisi olduğu için listemizin ilk sırasında yer almaktadır.

  • Gigabyte GeForce GTX 1660 OC 6G

Dikkat çeken bir diğer ekran kartı ise Gigabyte GeForce GTX 1660 OC 6G ekran kartıdır. Fabrikası tarafından görüntü hızını arttıracak bu modelde daima en sevdiğiniz oyunları da birden fazla monitörle beraber oynama şansına sahip olmaktasınız. Aynı zamanda buna da teknoloji ile pazarlık etmek anlamını denilmektedir. Uygun fiyatlı bu ekran kartı beklenen performansın çok üstünde bir performans sağlamaktadır.

  • Zotac GeForce RTX 2060 Super Mini

microATX veya mini-ITX oyun bilgisayarlarına sahipseniz burada özellikle hafif bir GPU’ya sahip olmak zorunda olmanız gerekmektedir. Fakat bunlar artık geride kaldı Zotac sayesinde NVIDIA GeForce RTX 2060 Super’in mini sürümüyle keyifli oyunlar oynayabileceksiniz.

  • AMD Radeon RX 6800

AMD ekran kartları eskisinden daha düşük bütçeli ve aynı zamanda orta bütçe fiyatlarında olan ekran kartlarda daha uygun modeller arasında yer almaktadır. Burada özellikle AMD Radeon RX 6800 olan modellerde AMD’nin en üst düzey grafik kartlarının içerisine dahil olmasını sağlayan en önemli kart arasında yer almaktadır.

  • AMD Radeon RX 5700

Ekran kartı modellerinde ultra ayarlarda oynanan aynı zamanda 1440p oyun oynamayı geniş kitlelere ulaştırma açısından ekonomik ve herkes için erişilebilmektedir. Bu nedenle ekran kartları listemizde en uygun fiyatlı ekran kartları arasında yer alır.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu